Налагане на члена на Националния съвет на Българската социалистическа партия Кирил

...
Налагане на члена на Националния съвет на Българската социалистическа партия Кирил
Коментари Харесай

Ексклузивно: Предложиха Кирил Добрев за изключване от БСП!

" Налагане на члена на Националния съвет на Българската социалистическа партия Кирил Николаев Добрев мярката за партийно влияние " Изключване " и преустановяване на участието му в Българска социалистическа партия ".

Тази точка е залегнала като първа в идния Национален съвет на столетницата, научи Plovdiv24.bg от свои източници. Заседанието ще се организира онлайн през днешния ден и на следващия ден. Дали въпросната точка ще мине - ще узнаем напълно скоро!

Преди месец Добрев разгласи, че човек, непосредствен до Корнелия Нинова, е взел над 150 милиона от Бойко Борисов през публични поръчки. Това бе декларирано в предаването " Говори в този момент “ в отговор на обвиняванията на ръководителя на Българска социалистическа партия, че вътрешнопартийната съпротива е отгледана от Бойко Борисов. 

Добрев отхвърли да назове индивида, който има поради. Спомена само, че става въпрос за член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия. Изтъкна, че първо желае да почисти този въпрос вътре в партията, а след това ще показа информацията обществено.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР